AD700 Escaldes Engordany
+376821273
info@gestoriagesta.com

PATRIMONIS ELEVATS

GESTORIA GESTA ESPECIALISTES EN FINANCES, FISCALITAT I COMPTABILITAT INTERNACIONAL

Andorra per a persones amb un elevat patrimoni
Andorra no està realment en l’objectiu de la majoria de les persones que posseeixen grans fortunes quan han de triar una base d’operacions. No hi ha raó per a això, excepte pel fet que Andorra ha estat el secret més ben guardat d’Europa. Només en els últims anys ha captat més atenció i «family offices» de tot el món comencen a prendre-ho en compte com una opció perfecta per a aquells que desitgen combinar un entorn segur i de muntanya però amb un estil de vida mediterrani.
Viure a Andorra és molt diferent en comparació a Mònaco o Dubai. El país és tranquil, i l’enrenou i bullici està a més de 2 hores de distància en ciutats com Barcelona o Toulouse.
Hi ha moltes raons per les quals Andorra no ha de ser subestimada. Les nostres «muntanyes amb estil» el sorprendran amb diverses coses com el camp de golf a més altitud d’Europa, un dels més grans balnearis d’Europa com Caldea i les millors ressorts i estacions d’esquí de tot el Pirineu. 
A més, l’alta qualitat de vida la converteix en un lloc meravellós per viure tant per als locals com els estrangers. ¿Qui no vol gaudir d’un país pràcticament sense criminalitat, amb una economia estable i bones instal·lacions mèdiques i hospitalàries?
Béns immobles de luxe encara assequibles és un altre avantatge. Andorra ofereix a persones amb grans fortunes una varietat de pisos confortables, xalets i cases adossades. Alts estàndards de vida, estabilitat política, clima saludable i una de les més altes esperances de vida del món parlen per si mateixes. Aquestes raons ja han atret famosos jugadors de futbol, més de 40 ciclistes professionals així com pilots de Fórmula 1 han traslladat la seva residència passiva al Principat d’Andorra
Solucions
Adaptem programes de residència passiva personalitzats per als nostres clients mes solvents amb necessitats molt especials. Els nostres consultors professionals de Family Office i assessors fiscals analitzaran la seva situació personal, país actual de residència i la millor manera de planificar el seu trasllat a Andorra. 
Habitualment és la residència passiva per inversió però també hi ha altres opcions de residència obertes depenent del seu estil de vida actual. Si encara està professionalment actiu, hi ha més opcions a considerar per a la seva residència.
La planificació immobiliària és una part important de la seva nova residencia i vida a Andorra. 
El trasllat a Andorra és la nostra especialitat i, a part dels temes relacionats amb estrangeria, cobrim totes les seves necessitats per fer del seu trasllat la millor experiència possible. Treballem en col·laboració amb autoritats locals, bancs, asseguradores i la Parròquia o municipi perquè es concreti el seu trasllat correctament i legalment fet a la seva nova llar a Andorra.
El seu projecte a Andorra
¿Voldria protegir els seus actius mentre al mateix temps viu en un país que li proporciona una fiscalitat i estàndard de vida òptims?

Llista de les avantatges d’Andorra per a persones amb un patrimoni elevat
La criminalitat és gairebé inexistent a Andorra
Excel·lents institucions mèdiques i hospitals
5-10% impost sobre la renda en ingressos qualificats / rendibilitat de la inversió
No hi ha impostos de successió / herència ni impostos sobre el patrimoni a Andorra
Els guanys de capital qualificades de companyies que cotitzen en borsa estan exemptes d’impostos
Legislació favorable per a inversions immobiliàries
Requisits per a una residència fiscal a Andorra
– Estar un mínim de 90 dies a l’any a Andorra
– Tenir al seu cònjuge i fills o fill menors d’edat vivint amb vostè a Andorra
– Tenir els seus interessos econòmics a Andorra
– Mantenir un salari prou alt per cobrir les seves despeses de vida
– Tenir un historial penal / policial net del seu país de naixement o residència actual
– Aprovar el procés de creació de comptes amb els bancs locals (proporcionar declaracions d’impostos, origen dels fons, etc.)
– Justificar la seva residència a través d’una inversió o la creació d’una empresa.

Requisits per als residents passius per inversió
– Estar un mínim de 90 dies per any a Andorra
– Deixar un dipòsit / bo sense interessos de 50.000 € el govern andorrà
– Fer una inversió de 350.000 € (més als 50.000 € del dipòsit) en actius Andorrans
– Mostrar i provar tenir suficients fons per cobrir les despeses de vida / de la seva família
– Estar degudament assegurat amb cobertura de salut i accidents
– Tenir un historial penal / policial net del seu país de naixement o residència actual