AD700 Escaldes Engordany
+376821273
info@gestoriagesta.com

ASSESSORIA FISCAL

GESTORIA GESTA ESPECIALISTES EN FINANCES, FISCALITAT I COMPTABILITAT INTERNACIONAL

Assessoria fiscal a Andorra: és hora del fet que sàpigues que pots pagar menys en impostos
Realitzem un estudi de l’operativa i forma del teu negoci perquè puguis beneficiar-te d’una optimització fiscal i pagar menys en impostos.

Impostos de societats
IRPF
IAE
Impostos comunals i IRNR
Confecció de totes les declaracions periòdiques exigibles, assessorament i representació als nostres clients davant la Inspecció de Tributs i qualsevol altre organisme oficial.

Gestoria Gesta Andorra us ofereix una eficaç planificació i supervisió fiscal per al correcte compliment de les obligacions fiscals i legals vigents.

 

A Gestoria Gesta podem organitzar i tenir cura de totes les seves necessitats de comptabilitat i auditoria a Andorra. Vostè està obligat per llei a complir totes les lleis i reglaments tributaris que segueixen un sistema similar al de les lleis comptables d’Espanya. A Andorra vostè pot beneficiar-se de la baixa tributació, però ha de complir amb la normativa local i les normes comptables. Serveis: Gestió financera i comptable Revisió i classificació de la documentació aportada Registre dels assentaments comptables en el llibre diari Manteniment del llibre major i la conciliació de saldos Conciliació bancària Seguiment i custòdia dels llibres Tancament d'exercici , la formulació i aprovació dels comptes anuals. Dipòsit de comptes anuals al Registre Mercantil Gestió tributària Preparació de les declaracions d'impostos Pagaments a compte i liquidació anual Presentació a l'Agència Tributària Andorrana Tots aquests serveis estan disponibles per a vostè després de la creació de la seva empresa a Andorra o d’haver establert la seva residència a Andorra.