AD700 Escaldes Engordany
+376821273
info@gestoriagesta.com

ASSESSORIA LABORAL

GESTORIA GESTA ESPECIALISTES EN FINANCES, FISCALITAT I COMPTABILITAT INTERNACIONAL

Documents d’alta i baixa dels treballadors així com contractes, pròrrogues, cartes d’avís de faltes, propostes de liquidació, certificat d’empresa, quitances…  Cotitzacions d’autònoms i tramitació de reduccions a la cotització mensual  Control i avís de la vigència dels contractes existents en cada moment  Assessorament del tipus de contracte més adient per a cada cas en concret  Assessorament referent a qualsevol incidència que hagi pogut ocórrer amb els treballadors  Nòmines i cotitzacions a la "Cass" Caixa Andorrana de la Seguretat Social  Confecció de contractes  Acomiadaments

Documents d’alta i baixa dels treballadors així com contractes, pròrrogues, cartes d’avís de faltes, propostes de liquidació, certificat d’empresa, quitances…

Cotitzacions d’autònoms i tramitació de reduccions a la cotització mensual

Control i avís de la vigència dels contractes existents en cada moment

Assessorament del tipus de contracte més adient per a cada cas en concret

Assessorament referent a qualsevol incidència que hagi pogut ocórrer amb els treballadors

Nòmines i cotitzacions a la «Cass» Caixa Andorrana de la Seguretat Social

Confecció de contractes

Acomiadaments

Som especialistes en assessoria laboral i per això, agilitzem tots els tràmits legals i requisits laborals adequats al teu model de negoci. A més t’assessorem sobre les diferents modalitats així com els seus avantatges i inconvenients, perquè puguis estar tranquil a l’hora de contractar nou personal. Et donem tot el suport legal en cas que sigui necessari i sobretot, complim amb els requisits de l’empresa en aquesta matèria i adaptem la documentació i contractes als canvis en lleis i normatives, perquè a cada moment tinguis la tranquil·litat de fer l’establert legalment.

Tot empresari necessita una bona orientació sobretot pel que fa a gestions i obligacions legals. Sabem que una eficient gestió de recursos humans és imprescindible per poder treure el màxim rendiment al principal actiu de tota empresa: els seus treballadors. És per això que creiem fonamental l’elaboració d’un organigrama, per petita que sigui l’empresa, en la qual cada persona tingui definides les seves funcions i responsabilitats. Acordem horaris, vacances, tasques i ajudem en la consecució dels objectius principals.

T’oferim altres serveis de consultoria a Andorra com: Assessoria Fiscal y Assessoria Comptable. Pots apuntar-te a cursos de formació per millorar els teus coneixements d’assessoria i consultoria d’empreses.