AD700 Escaldes Engordany
+376821273
info@gestoriagesta.com

QUI SOM

GESTORIA GESTA ESPECIALISTES EN FINANCES, FISCALITAT I COMPTABILITAT INTERNACIONAL

GESTORIA GESTA és una empresa especialitzada en Fiscalitat a Andorra creada l’any 1960 on l’objectiu principal és facilitar als empresaris d’Andorra un servei d’assessorament comptable, fiscal i empresarial adaptat a la mida de cada negoci o empresa. Situats a Escaldes Engordany, amb clients petits i grans repartits arreu del Principat, garantim i oferim una gestió personalitzada de qualitat i total confidencialitat, tot buscant una millora en el rendiment de l’activitat econòmica de cada empresa. Oferim pressupostos a mida segons les demandes i necessitats del nostre client.

Serveis:

Elaboració mensual dels estats comptables: Llibre Diari, Llibre Major, Comptes de Pèrdues i Guanys, Balanç de Situació i Balanç de Sumes i Saldos.

Assistència i formulació dels comptes anuals (Balanç, Compte de Pèrdues i Guanys, Estat de Canvis del Patrimoni Net, Estat de Flux d’Efectiu i Memòria).

Redacció de les actes i certificacions d’aprovació dels comptes anuals.

Presentació i dipòsit dels comptes anuals al Registre.

Preparació i presentació de les declaracions tributàries (Tant Impostos Directes com Indirectes).

Assessorament de l’aplicació del nou Impost sobre la Renda de Persones Físiques (IRPF).

Residències passives i actives a Andorra

Serveis d’assessorament personalitzat per «Youtubers», «Gamers» i Esportistes d’elit

Assessorament professional a patrimonis elevats

Per a qualsevol consulta estem a la seva disposició a les nostres oficines  (Tel. +376821273) o bé a la nostra adreça electrònica: info@gestoriagesta.com