AD700 Escaldes Engordany
+376821273
info@gestoriagesta.com

FAMILY OFFICE

GESTORIA GESTA ESPECIALISTES EN FINANCES, FISCALITAT I COMPTABILITAT INTERNACIONAL

Family Office a Andorra

La nostra empresa ofereix el servei de «Family Office» a molts dels nostres clients familiars que han traslladat els seus patrimonis i ingressos satisfactòriament a Andorra i actualment resideixen al país. Gestionar de forma centralitzada tots els seus assumptes econòmics i els que van més enllà de la gestió patrimonial i la planificació fiscal. Amb especialistes en àrees d’inversió, compliment tributari i consultors en mobilitat geogràfica, podem cobrir totes les necessitats que vostè i la seva família puguin tenir en considerar Andorra com la seva nova base d’operacions.

Solucions «Family Office»

Oferim solucions a mida per a les seves necessitats particulars, com planificació de l’herència, assistència en la gestió de patrimonis, impostos, comptabilitat o el disseny de paquets de serveis amb solucions totalment personalitzades. Podem oferir-li un servei en funció del que vostè i la seva família realment necessita.

Diferents departaments per a les diferents necessitats de la seva família

Els nostres experts en tràmits d’immigració i reubicació poden ajudar amb les necessitats bàsiques per a instal·lar se a Andorra.

Els nostres especialistes en assessoria fiscal poden informar-lo sobre la planificació fiscal apropiada, sobre com complir amb les lleis fiscals i comptables locals, així com la successió hereditària, planificació patrimonial i immobiliària amb els seus aspectes i desafiaments internacionals.

Finalment, els nostres analistes comptables i financers li ofereixen solucions per a la gestió internacional del seu patrimoni fora d’Andorra i mantenen els llibres, tant de l’empresa com personals, de conformitat amb el compliment de les regulacions locals i internacionals.

A més dels nostres propis serveis de «Family Office» comptem amb una àmplia xarxa i convenis amb proveïdors d’assegurances i relació amb els departaments locals de la Seguretat Social o Cass i d’immigració.

Podem proporcionar o organitzar sol·licituds especials, incloent-hi servei de consergeria, per atendre les necessitats específiques de cada família i mantenir el seu estil de vida habitual.

Descobreixi Andorra com a centre d’operacions per a les activitats internacionals de la seva família (Family Office)

Andorra té molt a oferir a les famílies estrangeres, però necessiten suport professional per a l’administració quotidiana i la gestió dels assumptes familiars. Descobreixi la gamma de serveis únics i especialitzats de la nostra empresa, basats en dècades d’experiència reubicant famílies amb necessitats específiques i personalitzades.